3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 9-10-11 Ιουνίου 2017

ΣΚΟΠΟΣ της διοργάνωσης η ανάδειξη του πολιτισμού που προάγει το ποδόσφαιρο στις μεγαλύτερες ηλικίες. Το φετινό τουρνουά θα γίνει προς τιμη του παλαιού ποδοσφαιριστή της Καστοριάς ΝΙΚΟΥ ΣΠΑΝΟΥ. Οι παλαίμαχοι Καστοριάς θα προσφέρουν στις ομάδες 3 αμαξίδια για άτομα με κινητικά προβλήματα,αξιας 150 εως 250 ευρώ το καθένα.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών θα κληρωθεί λαχνός αξίας 2 Ευρω ο καθένας για το πως θα διατεθούν τα αμαξίδια στις ομάδες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο Παρασκευή 9 Ιουνίου,Σάββατο 10 Ιουνίου και Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.

2.Μπορούν να συμμετέχουν ομάδες παλαιμάχων ποδοσφαιριστών,ομάδες φορέων,αλλά και ανεξάρτητες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

3.Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα της Καστοριάς που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα,σε απογευματινές έως βραδυνές-νυχτερινές ώρες,υπό το φως των προβολέων.

4.Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ποδοσφαιριστές από 37 ετών και άνω και αυτό θα βεβαιώνεται απο την ταυτότητα που θα επισυνάπτεται, σε δελτίο που θα εκδοθεί για τους αγώνες

5.Το κόστος συμμετοχής για τις τρείς ημέρες ορίζεται στα 80 Ευρώ ανά συμμετέχοντα και περιλαμβάνει διανυκτέρευση την Παρασκευή 9 Ιουνίου ,το πρωινό, το γεύμα και την διανυκτέρευση του Σαββάτου 10 Ιουνίου, όπως και το πρωινό και το γεύμα της Κυριακής 11 Ιουνίου.Θα υπάρχει παράταση για τον χρόνο παράδοσης στα δωμάτια.Τα συνοδά μέλη χρεώνονται 70 ευρώ κατ` άτομο.

6.Τους αγώνες θα διευθύνουν επίσημοι διαιτητές της Ε.Π.Σ.Καστοριάς και θα υπάρχει γιατρός και παρατηρητής αγώνος.

7.Η διαμονή θα γίνει στα ξενοδοχεία ΤΣΑΜΗΣ,ΚΕΛΕΤΡΟΝ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,την δε Παρασκευή 9 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 10 μ.μ. θα γίνει βραδυά καλωσορίσματος όλων των συμμετεχόντων.

8.Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις επισκέψεων στα αξιοθέατα της Καστοριάς (Γύρος της λίμνης,Σπήλαιο του δράκου,Μονή Μαυριώτισσας,Ενυδρείο,Λιμναίος οικισμός,Μουσείο με κέρινα ομοιώματα,Εκθετήριο Γούνας Καστοριάς,Λαογραφικό Μουσείο) με δωρεάν ξενάγηση και ειδική ελάχιστη τιμή για τα γκρούπ του τουρνουά.

9.Η κάθε ομάδα θα πρέπει να καταθέσει το ποσό των 150 Ευρώ για την οριστικοποίηση της συμμετοχής της,το οποίο θα επιστραφεί με την έλευση της κάθε ομάδος, όσο δυνατον πιό νωρίς και το αργότερο την Παρασκευή 19 Μαίου,για την δέσμευση ανάλογων διανυκτερεύσεων.

10.Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 70` λεπτών(δύο ημίχρονα των 35` λεπτών) και από τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχη,θα εξαρτηθεί αν θα διοργανωθεί και Β` φάση του τουρνουά.

11.Ομάδες που επιθυμούν αυθημερόν να συμμετάσχουν δίχως διαμονή ,έχει κόστος για κάθε αγώνα 5 ευρώ το άτομο.

12.Στον κάθε παλαίμαχο που θα αγωνιστεί, στο τελος θα δοθεί έπαινος συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες στον κ.Δημήτριο Εμμανουηλίδη τηλ(0030) 6937 019988 email: emmanouilidisfurs@gmail.com