Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναιτωλικού εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στο Αγρίνιο την Κυριακή (2/4).

Η προπόνηση της Πέμπτης (30/3) ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις ταχυδύναμης και τακτικής και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Από το πρόγραμμα απουσίασε ο Κλέσιο, ο οποίος επιστρέφει την Παρασκευή (31/3) από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μοζαμβίκης, ενώ ο Κουτρομάνος έκανε θεραπεία.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (17:00) της Παρασκευής (31/3) στο Emileon.

Είσοδος με 2 ευρώ

Με ανακοίνωσή της η αγρινιώτικη ΠΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες στη Θύρα 3 του γηπέδου μόνο με 2 ευρώ.

Μοναδική προϋπόθεση για την είσοδό τους είναι να ντυθούν στα κίτρινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι τιμές των εισιτηρίων στις υπόλοιπες θύρες έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα: Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ Μικρή κερκίδα:

Θύρα 4 τιμή 10 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Θύρα 5 τιμή 7 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ Λόγω των εργασιών για την τοποθέτηση σκέπαστρου, το πέταλο θα παραμείνει κλειστό.

Παρέχεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια για όλες τις Θύρες, μέσω του www.viva.gr, πατώντας ΕΔΩ.

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα πρωταθλήματος Super League ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κυριακή 2 Απριλίου 2017 με ώρα έναρξης 17.15), θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα από τις 11.00 το πρωί έως την έναρξή του.

Τονίζεται ότι χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου και χωρίς την επίδειξη της ταυτότητας του κατόχου, είναι αδύνατη η είσοδος στο γήπεδο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος, κάθε εισιτήριο είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ.

–       Για την έκδοσή του απαιτείται ο ΑΜΚΑ και η αναγραφή του ονοματεπώνυμου του αγοραστή.

–       Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Επισημαίνεται ότι πέραν του ηλεκτρονικού και ονομαστικού εισιτηρίου, στο γήπεδο λειτουργεί και σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες, για την πρόληψη φαινομένων βίας. Ο αθλητικός νόμος προβλέπει πολύ βαριές ποινές για όσους προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.