Νικήτρια με σκορ 2-1, αναδείχθηκε η ομάδα Sui Generis των Αθηνών με αντίπαλο την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο Καλυβίων.

Η ομάδα των Αθηνών ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή φάση στο τέταρτο λεπτό με σουτ του Ροσσώνη. Η συνέχεια ανήκει στην ομάδα των Ιωαννίνων που πίεσε για την ισοφάριση αλλά η αστοχία των επιθετικών της και το κάθετο δοκάρι δεν της επέτρεψε να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο 35΄διαμαρτύρονται και για ανατροπή του Μουσαφίρη από τον Ρούσσο, καθώς ο επιθετικός των Ιωαννίνων πέρασε την μπάλα από τον τερματοφύλακα και πριν πλασάρει βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή του αγώνα Δ. Παναγιωτόπουλο να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Και στο δεύτερο ημίχρο το σκηνικό σχεδόν το ίδιο με τους Ηπειρώτες να κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα και να προσπαθούν για την ισοφάριση, αλλά ένα λάθος του Τσαμπαλά στο 65΄έδωσε την ευκαιρία στον Κορίζη να γίνει κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής και με ψηλοκρεμαστό σουτ να την στείλει στα δίχτυα του Πάντου για το 2-0

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μουσαφίρης βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι.Το εκτελεί ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.

Ροή του ματς:

4′ ΓΚΟΛ: Δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά του Ροσσώνη η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Πάντου

15′ Ατομική προσπάθεια και πλασέ του Κράνα η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και καταλήγει άουτ

35′ Ο Μουσαφίρης με ατομική προσπάθεια απο αριστερά περνάει και τον Ρούσσο και πριν πλασάρει βρίσκεται στο έδαφος με τον διατητή να δίνει συνέχεια στον αγώνα, θεωρώντας ότι δεν ανατράπηκε απο τον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών.

65′ ΓΚΟΛ: Ο Τσαμπαλάς διώχνει άτσαλα την μπάλα που φτάνει λίγο έξω απο την περιοχή στον Κορίζη που βλέπει τον Πάντο έξω απο την εστία και τον πλασάρει εύστοχα γράφοντας το 2-0.

66′ ΓΚΟΛ: Ο Μουσαφίρης βρίσκεται στο έδαφος ύστερα απο τράβηγμα στην περιοχή με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι..Το εκτελεί ο ίδιος και μειώνει σε 2-1

69′ Πολύ καλό διαγώνιο σουτ απο τον Μουσαφίρη η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ πάνω απο τον οριζόντιο δοκάρι.

Sui Generis Αθηνών (Κάτσος Δημήτριος, προπονητής)

Ρούσσος, Μπλέτσας (79′ Αθνασίου), Σκανδάλης, Λουκόπουλος, Μυστακόπουλος, Τσίτσικας, Πουλιάκας, Ροσσώνης, Κορίζης (70′ Γουργολέτης), Βογιαντζής (53′ Σακελαριάδης), Ζερβέας (76′ Παπαδόπουλος)

Δ.Σ. Ιωαννίνων (Αγγέλης Χρήστος, προπονητής)

Πάντος, Τσαμπαλάς (67′ Λαμπρούσης), Βίλλης (59′ Τσούμας), Γόγολος, Κράνας, Μπιστιόλης, Ζαραβός, Δριγκόπουλος (59′ Δημητρούλας), Μουσαφίρης, Παππάς, Κατσαρός.

Τα  αποτελέσματα του Σαββάτου

Δ.Σ. ΠΑΤΡΩΝ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΕΣ. (EMILEON B)    1-3

Δ.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Δ.Σ. ΒΟΛΟΥ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ)       0-1

SUI GENERIS ΑΘΗΝΩΝ – Δ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΚΑΛΥΒΙΩΝ)    2-1

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΟΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ)    6-0

Άγγελος Πολύζος (agrinio24.com)

Φωτογραφίες:Γιώργος Πανταζόπουλος