Σε γρίφο για πολύ δυνατούς λύτες εξελίσσεται για τους ιθύνοντες του Παναιτωλικού η εξεύρεση των κατάλληλων ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν την επιθετική γραμμή της ομάδας , καθώς και το κέντρο της άμυνας, αφού οι όποιες επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχουν καταλήξει στο κενό.

Ο Μάκης Χάβος από την έναρξη της προετοιμασίας έχει διαπιστώσει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις θέσεις αυτές αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφέρει επιθυμητά αποτελέσματα οι αναζητήσεις των σκάουτερ.

Επίσης τις πολύτιμες υπηρεσίες του Μάρκο Μαρκόβσκι ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας θα στερηθεί κατά τα φαινόμενα ο Μάκης Χάβος.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού πληροφορήθηκε προς μεγάλη του απογοήτευση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ότι ο σέντερ-φορ της ομάδα του Αγρινίου θα απουσιάσει για τουλάχιστον 20 ημέρες από της προπονήσεις εξαιτίας της θλάσης δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί στο πίσω μέρος του δικεφάλου, και ως εκ τούτο θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει το ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.