Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ στο 8ο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ “Kim e Liu“, για αθλητές ηλικίας 7-11 ετών, που διεξήχθει στην Αθήνα στις 13-15 Οκτωβρίου 2017.

Η ομάδα του Τίτορμου αποτελούμενη από 6 αθλητές κατάφερε να κερδίσει 4 Μετάλλια: 1 Χρυσό, 2 Ασημένια και 1 Χάλκινο, μετά από πολλούς νικηφόρους αγώνες για τον κάθε αθλητή. Πιο συγκεκριμένα, Χρυσό Μετάλλιο κέρδισε ο Μπακοθύμιος Ιωάννης με απόλυτη υπεροχή απέναντι στους αντιπάλους του. Ασημένια Μετάλλια για τους Γκόντα Φώτη και Γιαννιώτη Νίκη μετά από 5 αγώνες και άξιους ακόμη και για την 1η θέση. Χάλκινο Μετάλλιο για τον Γρίβα Δημήτριο, με μια ποινή στον ημιτελικό να του στερεί το εισιτήριο για τον τελικό. Οι αθλητές μας Βασιλείου Χριστόφορος και Νταλαπέρας Δημήτριος αποκλείστηκαν πριν τα Μετάλλια, από άξιους αντιπάλους τους κάνοντας το καλύτερο δυνατό.

Η πολύ καλή προετοιμασία, η σωστή τακτική και η συνεργασία μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο μεταξύ του Δασκάλου Γιαννιώτη Χρήστου, των Γονέων και των Αθλητών είναι το μυστικό για τα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά και το ήθος και την παιδεία των Αθλητών.

Το Δ.Σ. και οι φίλοι του συλλόγου συγχαίρουν προπονητή και αθλητές για την επιτυχία τους και ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση “ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ“ για την υπέροχη εμφάνιση με την οποία εξόπλισαν τα Τιτορμάκια.

 

titormos taekwondo (1)

titormos taekwondo (2)

titormos taekwondo (3)

titormos taekwondo (4)

20171013_203841

titormos taekwondo (5)titormos taekwondo (7)