Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Φλόγα ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αράκυνθου Ματαράγκας , και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με 28 βαθμούς, δυο περισσότερους από τον Ναυπακτιακό…
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήραν δίκαια το πολύτιμο”τρίποντο”, με νίκη 2-0 .
Όσο αφορά την εικόνα η Φλόγα ξεκίνησε τον αγώνα με στόχο το γκολ. Δημιούργησε ευκαιρίες , όπως στο 25΄με τον Μπρέσιακα, και κατόρθωσε 3 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου να πάρει το προβάδισμα, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο σκόρερ του πρώτου γκολ  μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ.
Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης ήρθε και το δεύτερο γκολ, και κάπου εκεί τελέιωσε το παιχνίδι.
Από την άλλη μεριά ο Αράκυνθος παρουσιάζει ένα αξιόμαχο σύνολο στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Αν και νεωφώτιστοι ομάδα στην κατηγορία, προπάθησε να αντιδράσει συνολικά , και στο 72΄είχε σουτ στο δοκάρι με τον Κουζέλη.
Τα γκολ του αγώνα
43΄ 1-0 Θαυμάσια κάθετη μπαλιά του Σ. Νούλα, ο Βασιλογιάννης με πλασέ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους
58΄ 2-0 Θαυμάσιος συνδυασμός Π. Νταλαπέρα-Νούλα-Κουσκούνη, και ο Γκουτσέλης με κοντινή κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα
Διαιτητής της αναμέτρησης ήατν ο Καραβασίλης με βοηθούς τον Τσιλίκα και την Κοτρότσου
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)
Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος, Σαλμάς, Προβίδας(46΄Π. Νταλαπέρας), Μπρέσιακας, Κουσκούνης(72΄Τσοπανάς), Σπυριλιώτης, Νούλας Σ.(85΄Ψηφής), Βασιλογιάννης(85΄Στριμμένος)
Αράκυνθος Ματαράγκας (Νίκος Μπούρδος)
Καραδήμας, Μπούκαρης Π., Ευαγγελόπουλος, Σιβρηκας, Μπούκαρης Χ., Χαραλάμπους, Κουζέλης, Ζαπαντιώτης(72΄Βδουκάκης), Παπαδόπουλος, Μπανάκας, Ευθυμίου(84΄Ιορδανίδης)