Η πιθανολογούμενη τιμωρία του προέδρου της Ε.Π.Σ.Α. κ. Παπαχρήστου από την επιτροπή δεοντολογίας της ομοσπονδίας άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στο Δ.Σ της Ένωσης.

Η Αριστέα Ρόμπολα μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Α με δηλώσεις της ζητά παροχή διευκρινήσεων για το αν υπάρχει πράγματι τιμωρία με δημόσια τοποθέτηση του προέδρου και αν κάτι τέτοιο ισχύει, τον καλεί να παραιτηθεί από το αξίωμα του τόσο στην Ένωση όσο και στην ομοσπονδία, ζητώντας παράλληλα την τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γραμμένου για τον άμεσο συνεργάτη του.

Αναλυτικά η δήλωση της κας Ρόμπολα:

“Δημοσιεύματα φέρουν τον κ. Παπαχρήστο Παν. πρόεδρο ΕΠΣΑ, να του έχει επιβληθεί ποινή από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ (τρίμηνη απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο) σχετικά με την καταγγελία του πρώην Γ. Γ. της Ένωσης Λαγουδη Γιώργου και σωματείων της ΕΠΣΑ.

Οφείλει ο κ. Παπαχρήστου να τοποθετηθεί δημόσια εάν του έχει επιβληθεί ποινή και αν ΝΑΙ, ανεξάρτητα ή μη της προσφυγής του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το Δ. Σ. της Ένωσης μας.
Το θέμα της καταγγελίας και τώρα της ποινής έχουν προκαλέσει ιδιαίτερο “βουητό” στον τόπο μας αλλά και σε επίπεδο της Ομοσπονδίας και πρέπει ο ίδιος να δώσει απαντήσεις διότι σε αντίθετη περίπτωση το λόγο θα έχουν τα σωματεία μας και τα αρμόδια όργανα, σύμφωνα με το καταστατικό και τους ισχύοντες κανονισμούς.

Οφείλει όμως και ο κ. Γραμμένος Πρόεδρος της ΕΠΟ να τοποθετηθεί για το όλο ζήτημα καθώς και για την ενασχόλησή του ή μη στα όργανα της ΕΠΟ, μιας και τυγχάνει στενός του συνεργάτης.”

ΑΡΙΣΤΕΑ ΡΟΜΠΟΛΑ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ε.Π.Σ. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ