Στο ματς των ομάδων που βρίσκονται χαμηλά  στον βαθμολογικό πίνακα, ο Μακρυνειακός με την δύναμη της έδρας πήρε πολύτιμη και σημαντική νίκη επί του Αστέρα Καμαρούλας με 1-0.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 53΄ο Κουμπουλής Ν. μετά από όμορφη μπαλιά του DEMO. Η ομάδα της Μακρυνείας μπορεί να δυσκολέυτηκε , αλλά η ουσία είναι ότι κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης, απέναντι στο αξιόμαχο Αστέρα Καμαρούλας που στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης προσπάθησε για την ισοφάριση , αλλά ο τερματοφύλακας του Μακρυνειακού Μόσχος απομάκρυνε το δυνατό σουτ του Καντάνη (από εκτέλεση φάουλ), κρατώντας το μηδέν για την εστία του.
Με την νίκη ο Μακρυνειακός έφτασε τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, ενώ αντίστοιχα ο Αστέρας Καμαρούλας παρέμεινε στους 9, και πρέπει να αναζητήσει βαθμούς ώστε να ξεφύγει από της τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραβασίλης με βοηθούς τον Ροδόπουλο και τον Ροδάτο.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Μακρυνειακός (Νίκος Θεοδωρόπουλος)
Μόσχος, Μπουρδούνης, DEMO, Τσιντζέλης Α., Πολύζος Α., Ππασπύρος, Οικονόμου, Μπακόλας, Βασιλείου(90΄CORO), Κουμπουλής, Κοκορώνης(70΄Μπούρδος)
Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)
Σταμάτης, Αριστόπουλος, Πίτλιγκερ(86΄Αναστασίου), Γιώτης, Δανιάς, Ξανθόπουλος, Καντάνης, Ζωγράφος(66΄Αυγέρης), Στραβοδήμος, Βαγενάς, Ζαμπάρας(60΄Δράκος).