Με το πόδι στο γκάζι από το ξεκίνημα του αγώνα ο Ατρόμητος νίκησε τον Πανοχθιακό με 5-1. Οι γηπεδούχοι μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής βρέθηκαν στην 5η  θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Όμηρο με 26 βαθμούς, ενώ ο Πανοχθιακός παρέμεινε στους 8 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυνατά και πήρε προβάδισμα στο 18΄με σκόρερ τον Μυτιλήνη. Ο Ανδρέας Καλαβριζιώτης στο 27΄διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Πανοχθιακός  μείωσε στο 40΄ σε 2-1 με  τον Τασούλη, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα 3 γκολ στο 57΄με τον Α. Καλαβριζιώτη, στο 62΄με τον Θ. Καλαβρουζιώτη και στο 87΄με τον Ευθυμιόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό 5-1

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσοπλάκος με βοηθό τον Λιόνα και τον  Μπάκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης Πανουργιάς)

Φλωρόπουλος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος, Πέκεζ, Σπανογιάννης   (70’ Πετσίνης), Θανασιός, Κάκκος(  75΄Παναγιωτόπουλος Ι), Ζαχαρόπουλος( 66΄ Κουραχάνης), Θ. Καλαβρουζιώτης ( 58΄Ευθυμιόπουλος), Α. Καλαβριζιώτης, Μυτιλήνης

ΑΟ Πανοχθιακός (Γιάννης Αδάμος)

Χασιώτης, Γκουτσέλης, Παναγιωτόπουλος, Ανάστος, Ρουστεμάι, Σουροβέλης, Ρούσσος, Σταμάτης, Τύμπας, Τασούλης, Μούτσα(66΄Κώτσιας)