Η ασταμάτητη πορεία της Φλόγας συνεχίζεται. Δείχνοντας σταθερότητα σε όλα τα παιχνίδια η Φλόγα πέρασε αλώβητη και από την δύσκολη έδρα του Μεσολογγίου (2-2), παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς .

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Αιτ/ νίας, δίχως ήττα (9 νίκες-6 ισοπαλίες), και με το τέλος του πρώτου γύρου αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Χειμώνα.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές της Φλόγας απέδειξαν σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος να τους λυγίσει…

Αν και υπήρχε αρκετή κούραση (σε 6 ημέρες αγωνίσθηκαν σε 3 ενενηντάλεπτα), κατόρθωσαν και πήραν πολύτιμο και σημαντικό βαθμό απέναντι σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Στο αγωνιστικό μέρος ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Βασιλογιάννης στο 34΄ με σουτ έδωσε το προβάδισμα (0-1) για την Φλόγα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πιστιόλης ισοφάρισε για την ΑΕΜ, ενώ στο 61΄ο Ζαχαρόπουλος με κεφαλιά διπλασίασε τα τερματα για τους γηπεδούχους.

Η Φλόγα κατόρθωσε τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με τον Παναγιωτόπουλο, να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης (2-2), παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 86΄με τον Βασιλάρη

 

 Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθούς τον Τριανταφύλλου και τον Σούζα

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μεσολογγίου (Πετσίνης)

Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Λίτσος, Θ Καβαλλάρης (46΄Ντζιμάνης), Δ. Καβαλλάρης, Ζαχαρόπουλος, Καρράς(46΄Βασιλάρης), Μιχαλόπουλος(81΄Πασπαλιάρης),  Πιστιόλης

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης(86΄Νταλαπέρας), Β. Νούλας(86΄Κοτρότσος), Στριμμένος(78΄Κουσκούνης), Σαλμάς, Παναγιωτόπουλος,  Σπυριλιώτης, Μπρέσιακας, Φραγκούλης(67΄Ψηφής),  Σ. Νούλας, Βασιλογιάννης