Τα μοιράστηκαν όλα Πανοχθιακός και Ηρακλής Αστακού , αφού μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 . ΟΙ γηπεδούχοι προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ , αλλά ισάριθμες φορές η ομάδα του Αστακού ισοφάρισε.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Τασούλης στο 26΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35΄με τον Καρανίκα. Ο Τασούλης  δίνει και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 41΄με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 48΄ο Καρανίκας.

Επίσης ο Πανοχθιακός είχε δοκάρι στο 90΄με τον Τσέπα…χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη στο τέλος του αγώνα.

Αξίζει αν αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές (στο 77΄δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Πούλιος), και οι φιλοξενούμενοι με 9 ποδοσφαιριστές (Δέχθηκαν κόκκινη κάρτα ο Κατσιγιάννης στο 58΄και ο Τζακώστας στο 77΄).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθούς τον Κουτρομάνο και τον Μπάκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανοχθιακός (Γιάννης Καραμπούλης)

Βασιλείου, Ανάστος(77΄Ματέο), Παναγιωτόπουλος, Νιτσάκης, Τέγας(67΄Πούλιος), Σταμάτης, Ρούσσος, Μούτσα, Δήμος(55΄Τσέπας), Τασούλης, Τύμπας

Ηρακλής Αστακού ( Μάκης Μότσιος)

Ελευθεράτος, Κατσιγιάννης, Μπαρμπαρούσης, Παπαζήσης, Μπιτσικώκος, Παχής, Αργύρης(77΄Κοντοζήσης), Τζακώστας, Κόλπας (32΄Καρανίκας),Γ.  Κοτρότσος,  Θ. Κοτρότσος (90΄Χάνδρας)