Με γκολ του Άγγελου Φραγκούλη 7΄ λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η Φλόγα Παλαιομάνινας λύγισε την αντίσταση του δυνατού Ατρόμητου Αντρρίου (1-0), και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ.

20180106_150015

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες. Φλόγα και Ατρόμητος αγωνίστηκαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης επιθετικά με στόχο το γκολ που θα τους δώσει την νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, με δυνατό σουτ του  Μυτιλήνη στο 13΄, ο Μπαλάφας απόκρουσε σε κόρνερ και στην συνέχεια της φάσης εκτέλεση κόρνερ από τον Κάκκο, ο Πέκεζ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ

Φλόγα-Αντίρριο 2

Η Φλόγα απάντησε στο 17΄με μακρινό σουτ του Β. Νούλα άουτ, και δυο λεπτά αργότερα , μετά από θαυμάσια εκτέλεση κόρνερ του Μπρέσιακα, ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ

Ο Σπυριλιώτης στο 24΄σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αντιρρίου δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 28΄μετά από θαυμάσια μπαλιά του Σ. Νούλα, ο Νταλαπέρας απέναντι από τον Παντελίδη σούταρε άουτ.

Η τελευταία φάση του ημιχρόνου άνηκε και πάλι στους γηπεδούχους με το ανάποδο ψαλίδι του Σ. Νούλα να απομακρύνει σε κόρνερ ο Παντελίδης.

Στο β΄ημίχρονο παρακολουθήσαμε  ένα παιχνίδι κέντρου με την Φλόγα να έχει την εδαφική υπεροχή και στο 83΄μετά από σέντρα του Βασιλογιάννη, ο Κράνης γύρισε την μπάλα προς τον Φραγκούλη που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τον Κολοσιώνη και την Βασιλείου

20180106_150137

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Β. Νούλας(64΄Κράνης), Π. Παναγιωτόπουλος  , Σαλμάς, Ψηφής(51΄Βασιλογιάννης), Σπυριλιώτης(79΄Κοτρότσος), Μπρέσιακας, Φραγκούλης(87΄Στριμμένος), Σ. Νούλας, Νταλαπέρας

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης Πανουργιάς)

Παντελίδης, Βλάχος, Ι.Παναγιωτόπουλος,(87΄Ευθυμιόπουλος) Πέκεζ, Σπανογιάννης, Θανασιός, Κάκκος, Κουραχάνης, Θ. Καλαβρουζιώτης(73΄Αλεξόπουλος), Α Καλαβριζιώτης, Μυτιλήνης(80΄Ταμπάκης)