Σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί στο ΔΑΚ Αγρινίου η ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου νίκησε με 4-1 της Ελπίδες Αγρινίου. Έτσι μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου η ΑΕΚ έχει 28 βαθμούς ατενίζοντας πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. Από την άλλη μεριά οι Ελπίδες παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 3 βαθμούς.

Στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με γκολ από τα …αποδυτήρια. Στο 6΄ο Ζιάκκας ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ. Στο 32΄ο Κατσαδούρος διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, και στο 46΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Τασολάμπρος κάνει το 0-3. Στο 68΄ο Πελέκης πετυχαίνει το τέταρτο γκολ για την ΑΕΚ. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 76΄με σκόρερ τον Πιστιόλα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καζανάς Σ. με βοηθό τον Βαλλιάνο και τον Καλυβόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ελπίδες Αγρινίου (Χρυσ. Τεγούσης)

Τσάκαλος, Τσέλιος (64΄Σαλαούνης), Κατσιώρης (56΄Παληγεώργος), Τσακανίκας, Κολύδας, Πιστιόλας, Γιαννακόπουλος, Τσίρκας (56΄Κωστόπουλος), Βάτσικας, Τσούφης, Ασημάκης (53΄Σκαρμούτσος)

ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου (Απ. Μπαλτούμας)

Παπαθανασόπουλος, Τασολάμπρος, Κολοβάκης(74΄Δελής), Καρδαράς, Κατσιμπίνης, Μαντόγλου, Γράψας(82΄Θεοδοσίου), Αντωνόπουλος, Κατσαδούρος, Ζιάκκας, Πελέκης (74΄Σωτηριάδης)