Η σέντρα είχε ορισθεί για την Κυριακή (25 /2)το μεσημέρι στις 3.00 στο γήπεδο Καραπαπά, μεταξύ της Φλόγας και της Θύελλας Παραβόλας για το πρωτάθλημα της Α΄΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Το γήπεδο ήταν σε “άσχημη” κατάσταση από την βροχή που πέφτει στο Αγρίνιο της τελευταίες ημέρες.  Επίσης και από την χρησιμοποίηση του και μια ημέρα πριν από ομάδες της Β΄ κατηγορίας.

Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες εξέφρασαν την πρόθεσή τους να μην αγωνιστούν αλλά η τελική απόφαση ανήκει φυσικά στον ρέφερι ο οποίος  «τσέκαρε» τον αγωνιστικό χώρο.

Ο ρέφερι έδωσε το σύνθημα…ο αγώνας ξεκίνησε. Μάλλον η λασπομαχία ξεκίνησε με φόντο την πισίνα !!! και φυσικά παίξτε μπάλα οεοεοε!!

DSC00195

Στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, λοιπόν ποτέ δεν πρέπει να λες… ποτέ. Ενώ πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα, πάλι κάτι θα συμβεί που θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα.

Κάντε ένα κόπο να δείτε της φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε. Οσο και να μην θέλουν κάποιοι να το παραδεχθούν, το γήπεδο του Καραπαπά έκανε μόνο για αγώνα πατινάζ!!!

DSC00223

DSC00193

DSC00191

 

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τους ανθρώπους του γηπέδου κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσουν την εικόνα, του γηπέδου  σπαταλώντας αρκετά χρήματα για την συντήρησή του.

Εντούτοις μερικοί –μερικοί δεν το καταλαβαίνουν και κάνουν ότι πρέπει ώστε ο αγωνιστικός χώρος να μην μπορεί να βελτιωθεί!!!

Τα προβλήματα του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Καραπαπά έχουν γίνει της τελευταίες ημέρες  θέμα συζήτησης τόσο σε συνεντεύξεις όσο και πηγαδάκια παικτών, αλλά ακόμη περισσότερο μέσα από αυτή εδώ την στήλη.

Όταν όμως το γήπεδο αυτό αρχίζει με την πάροδο του αγώνα να γίνεται μία κανονική παγίδα για τα πόδια των παικτών και ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν με σοβαρούς τραυματισμούς, τότε χρειάζονται άλλα μέσα για να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι που δίνουν το σύνθημα για να παίξουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές!!!

1111

DSC00219

Η απόφαση του διαιτητή  να ξεκινήσει το ματς  παίρνοντας πάνω του την ευθύνη για οτιδήποτε κακό συμβεί, εξαγρίωσε πολλούς,  κατά τη διάρκεια του αγώνα, και επιβεβαίωσε  την οργή και των δυο ομάδων.

Το γήπεδο του Καραπαπά είχε μετατραπεί σε πολλά σημεία του σε βούρκο γεγονός που όχι μόνο δυσκόλεψε το έργο των 22 ποδοσφαιριστών, αλλά έκρυβε και πολλές παγίδες που μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς.

DSC00235

DSC00236

DSC00269

Το σημαντικότερο είναι ότι οι δυο ομάδες στάθηκαν όρθιοι και έφυγαν από το γήπεδο χωρίς τραυματισμούς.

Όπως είπαμε και στην αρχή, είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοιες εικόνες στους αγωνιστικούς χώρους των ελληνικών γηπέδων που συν τοις άλλοις βάζουν σε κίνδυνο και την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών……

Αγγελος

DSC00251

DSC00198

 

Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά που σε τέτοιο γήπεδο έγινε αγώνας…….