Για την πορεία του Παναιτωλικού, αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Ενέα Μιχάι στοAgrinioWebRadio.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για το πως ξεκίνησε: «Είχα δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Δυστυχώς τότε δεν τα κατάφερα. Μετά προέκυψε ο Παναιτωλικός και έτσι εντάχθηκα στην Κ-17 του Παναιτωλικού. Από τότε δούλεψα πολύ. Οφείλω πολλά στον Παναιτωλικό και του οφείλω πολλά. Ευχαριστώ όλους στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν ήρωες που δεν φαίνονται. Οι φροντιστές, οι φυσιοθεραπευτές… Ολοι. Σε κάθε ματς θα δίνουμε το 100% και μακάριο στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε κάτι θετικό».
Για το ντεμπούτο του: «Στην προετοιμασία της εβδομάδας για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο κύριος Χάβος έδειχνε πως θα με ξεκινήσει. Θεωρούσα πως ήμουν έτοιμος. Ειχα άγχος. Αλλά ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένος. Οχζι μόνο εκείνη την εβδομάδα. Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα στον Παναιτωλικό θέλω να είμαι έτοιμος. Οταν μπήκα στο γήπεδο τα ξέχασα όλα. Απόλαυσα τη στιγμή. Πάντα προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι, να γίνομαι και καλύτερος.   Ο Παναιτωλικός βοηθά τα νέα παιδιά. Εχουμε στην πρώτη ομάδα 10 παίκτες από την ακαδημία. Αυτό θέλει προσοχή. Να γίνεται με τον σωστό τρόπο η προσαρμογή των νέων παικτών. Δεν έχει σημασία τι ηλικία έχει ένας παίκτης. Οταν σε ένα μήνα δέχεσαι 3 φορές 4 γκολ, επηρεάζεται η ψυχολογία. Ετσι κάναμε την κοιλιά».
Για τον Δέλλα: «Με τον νέο προπονητή, άλλαξε η ψυχολογία. Και το πλάνα των προπονήσεων. Που έχει… βγει. Νιώθουμε καλά και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Γνώριζα πως με τον Δέλλα θα βελτιωθεί η ομάδα και κυρίως οι αμυντικογενείς παίκτες. Μας έχει πει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Φαίνεται πως πλέον η ομάδα δέχεται δύσκολα γκολ. Θέλουμε να ΄κλέβουμε’ όσα μας λέει. Θα μας βοηθήσει».
Για το πρωτάθλημα:  «Οι διαφορές των ομάδων είναι μικρές. Πολλές ομάδες κυνηγούν την 5η θέση. Εμείς θέλουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά.  Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Εχουμε να παίξουμε με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και άλλες που κοιτάν την πεντάδα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».
Για το μέλλον του: «Αυτό που θέλω είναι να τελειώσω καλά τη χρονιά. Αν το καλοκαίρι έρθει κάτι, εγώ θα το κοιτάξω. Είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό. Ακόμη και αν μείνω στον Παναιτωλικό δεν θα είναι ένα βήμα παρακάτω. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν το κρύβω πως θα ήθελα  να παίξω σε πιο υψηλό επίπεδο. Αλλά αυτό θέλει δουλειά».
Για την απόφασή του να παίξει στην Εθνική Ελλάδος:  «Οταν είσαι μικρός, θεωρείς μία Εθνική ομάδα  είναι πόρτα για μία μεταγραφή. Για να φανείς περισσότερο. Αλά όσο μεγαλώνεις, αντιλαμβάνεσαι γιατί παίζεις σε μία Εθνική. Σε μία Εθνική αγωνίζεται γιατί το θέλεις. Παίζεις για τη χώρα σου. Αυτό δεν το ένιωθα με την Εθνική Αλβανίας. Εγώ νιώθω πως θέλω να παίξω με την  Εθνική Ελλάδος. Οταν παίζεις στην Εθνική, θεωρώ πως πρέπει να το θέλεις με τη ψυχή σου».
Για τους παίκτες που του αρέσουν:  «Μου αρέσει ο Ρέτσος και έχει κααφέτει σπουδαία πράγματα. Θαυμάζω και τον Πίρλο. Παίζει πολύ με το μυαλό του και έχει γρήγορη σκέψη. Αλλωστε ήμουν… Μίλαν».