DSC01049

Φινάλε υπήρξε σήμερα στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του νομού μας και τρείς ομάδες πανηγύρισαν την απευθείας άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Πρόκειται για τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά, στον 1ο όμιλο, τον ΑΟ Ρηγανά στον 2ο όμιλο και τον Αλυζιακό Μύτικα στον 3ο όμιλο.

Για την τέταρτη ομάδα οι δευτεραθλητές κάθε ομίλου της Β’ κατηγορίας, θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ, σε ουδέτερα γήπεδα με χλοοτάπητα σε ένα γύρο και το 1ο σωματείο θα ανέλθει στην Α’ κατηγορία. Οι ομάδες που κατέλαβαν την δεύτερη θέση είναι στον 1ο όμιλο θα προκύψει από τον αγώνα μπαράζ ΑΟ Λυγιάς-ΑΟ Χάλκειας, στον 2ο όμιλο η Δόξα Καινουρίου και στον 3ο όμιλο ο νικητής της αναμέτρησης Μεδεών Κατούνας-Ακαρνανικός Φυτειών.

Σύμφωνα με εκτίμηση του υπογράφοντος και οι 3 ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες μπαράζ θα βρεθούν στην Α΄κατηγορία. Η πρώτη ομάδα σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, η δεύτερη ομάδα διότι ο Νέος Αμφίλοχος παρέμεινε στην Γ΄ Εθνική και η τρίτη ομάδα διότι σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπάρχουν ομάδες που δεν πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

DSC01067