Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε ότι η ομάδα του δέχτηκε παιδικό λάθος στη φάση του 1-2 με τον Ατρόμητο, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά, ανέφερε ότι έχει ενημερώσει τη διοίκηση για το τι χρειάζεται να γίνει.

Αναλυτικά

Μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) στην πρεμιέρα της Super League από τον Ατρόμητο, ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας είπε: “Δυστυχώς η χρονιά ξεκίνησε με ήττα. Ήταν κάτι που θέλαμε να αποφύγουμε. Θεωρώ ότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Δε θεωρώ ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς για να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος στάθηκε τυχερός  που προηγήθηκε με μια καραμπόλα.

Ευτυχήσαμε όμως να ισοφαρίσουμε αμέσως. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Ο αντίπαλος ήταν καλά κλεισμένος πίσω και προσπαθούσε με κόντρα επιθέσεις και στατικές φάσεις να απειλήσει.

Οι παίκτες του Ατρόμητου που μπήκαν στο παιχνίδι, οι αλλαγές, αλλάξανε τη ροή του παιχνιδιού και από ένα παιδικό λάθος στην άμυνα δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Η προσπάθεια δε σταματάει. Τώρα ξεκινήσαμε. Σίγουρα τα πράγματα θα τα θέλαμε διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά μας να πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι τους τρεις βαθμούς”.

Για τις απουσίες:

“Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ μας, κάθε απώλεια κοστίζει. Την ιστορία όμως τη γράφουν οι παρόντες. Εχω ενημερώσει τη διοίκηση για το τι χρειαζόμαστε και περιμένουμε”.