Ματς μεταξύ δυο ισοδύναμων αντιπάλων είδαμε τον Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο του Δοκιμίου. Απόλλων Δοκιμίου και ΑΟ Χάλκειας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, δυο γκολ τρία δοκάρια, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 , σκορ που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ακόμη και 3-3, 4-4!!!

Πολλές τελικές προσπάθειες για γκολ και για τις δυο ομάδες, δυο δοκάρια οι γηπεδούχοι, ένα, οι φιλοξενούμενοι, πλούσιο θέαμα σε μια ηλιόλουστη Χειμωνιάτικη  ημέρα ιδανική για ποδόσφαιρο.

 

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

7΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Ν. Αθανασίου, κεφαλιά από τον Μυλωνά, η μπάλα στο δοκάρι.

35΄Δυνατό σουτ από τον Καμμένο, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι

36΄Εκτέλεση φάουλ από τον Παπαποστόλου, ο Μπαλάσκας βρίσκει την μπάλα, στην συνέχεια αυτή..καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ

58΄0-1 Εκτέλεση φάουλ από τον Παπαποστόλου, ο Μπαλάσκας απομακρύνει την μπάλα, και την επαναφορά ο Νασόπουλος ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

70΄1-1 Σέντρα από τον Δαλαγιώργο και ο Ι. Τσακανίκας με σουτ ισοφαρίζει για τον Απόλλωνα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Προβίδας με βοηθό τον Τσιλίκα και τον Καλυβόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Ανδρέας Κονδύλης)

Μπαλάσκας, Τσακανίκας Ι., Κοσυφαρίνης (46΄ Σταμάτης), Μυλωνάς Ν., Ψηφής, Καταρέλος, Ξευγένης (80΄ Κονδύλης), Αθανασίου Ν., Δαλαγιώργος, Καμμένος, Μπαλάφας.

Α.Ο. Χάλκειας (Περικλής Παπαποστόλου)

Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας, Παναγιωτόπουλος, Παπαποστόλου, Μυλωνάς Χ., Γεωργακόπουλος, Βαλής (74΄ Δαδάνης), Νασόπουλος, Αλεξόπουλος (88΄ Κάκκος), Αδραχτάς (92΄ Σανιδάς), Αλμπάνης.