Ο Παναιτωλικός με φωτογραφία που ανέβασε στα social media προανήγγειλε τις αλλαγές που αναμένονται στα τμήματα υποδομών της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Στην φωτογραφία είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, παλαίμαχος τερματοφύλακας και στη συνέχεια προπονητής του Παναιτωλικού, ο οποίος θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν την  Κ19. Ο επίσης παλαίμαχος τερματοφύλακας Βασίλης Κλιάφας, που είναι προπονητής τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια θα αναλάβει ρόλο.

Ο γυμναστής Αντώνης Τσάτσος, που εργάστηκε στα Τμήματα Υποδομής και στη συνέχεια αναβαθμίστηκε στην πρώτη ομάδα (με Ματζουράκη, Χάβο και Δέλλα). Ο Σίλβα Τζούνιορ, που αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό και επιστρέφει από τη Βραζιλία να αναλάβει ρόλο στην ομάδα. Ο Παναγιώτης Τάγκαλος, προπονητής – γυμναστής και ιδιοκτήτης της Ακαδημίας «Ελπίδες», με την οποία ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα συνεργάζεται από δω και εμπρός.

Η στελέχωση των ακαδημιών του Παναιτωλικού δεν έχει ολοκληρωθεί αφού όπως αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία αναφέρει: «Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν το πολύ σημαντικό κομμάτι των Τμημάτων Υποδομής. Σύντομα θα ολοκληρωθεί η στελέχωση και θ’ αρχίσει η δουλειά…»