Ο Παναιτωλικός έφτασε σε συμφωνία και φέρνει στο Αγρίνιο τον Ζοάν Μαρσιάλ, αδερφό του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Aντονί Μαρσιάλ!

Παίκτης του Παναιτωλικού για τις επόμενες δύο σεζόν είναι ο Ζοάν Μαρσιάλ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Αγρινίου.

Ο 28χρονος στόπερ, αδερφός του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην Ασχόντ του Ισραήλ, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Παράλληλα, στη χώρα πήγε το καλοκαίρι του 2017 για λογαριασμό της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα , από την οποία αποχώρησε τον Φεβρουάριο του 2019.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Γαλλίας. Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έγινε με την Μπαστιά, ενώ πέρασε και από τις Μπρεστ, Τρουά.

Πλέον αγωνίζεται στην ομάδα ανδρών της Μαρτινίκα, εκ της οποίας κατάγεται.

Αναλυτικά:

Ο Ζοάν Μαρσιάλ θα είναι μέλος της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γάλλος αμυντικός που αγωνίστηκε σε ομάδες της χώρας του (Μπαστιά, Μπρεστ, Τρουά) και στο Ισραήλ (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, Ασχόντ), μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο πρόεδρος και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας μου εμπνέουν σιγουριά. Πρόκειται για ένα οργανωμένο και φιλόδοξο κλαμπ. Είμαι εδώ να βοηθήσω να φτάσει ο Παναιτωλικός όσο το δυνατόν ψηλότερα τη νέα σεζόν».