Νέα βελτιωμένη πρόταση με μείωση κοντά στο 30% (αντί 45%) είναι η τελική προσφορά της ΕΡΤ στους «πέντε» εναπομείναντες της μεγάλης κατηγορίας και όλα θα τεθούν επί τάπητος επισήμως από τη Δευτέρα (19/8)…

Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Λαμία και Παναιτωλικός δεν έχουν πλέον περιθώρια άλλων ελιγμών με συνέπεια στις αρχές τις εβδομάδας να προχωρήσουν στις σχετικές υπογραφές με τη Δημόσια Τηλεόραση.

Πέρα από την εκκρεμότητα της Σούπερ Λίγκα 1, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά το προσεχές σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου εξελίξεις έρχονται και για τη δεύτερη κατηγορία. Η Σούπερ Λίγκα 2 θα πάρει αμέσως σειρά με επίσης νέα βελτιωμένη – οριστική πρόταση, η οποία προβλέπει «ψαλίδι» της τάξης του 45% σε σχέση με το προσύμφωνο που ήταν υπογεγραμμένο πριν από ένα χρόνο από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι για την SL2 αρχικά ο… σφάχτης ήταν στο εξωφρενικό -60%!

Ένα ερώτημα, πάντως, παραμένει τι θα συμβεί με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, που έπεσαν από τη Σούπερ Λίγκα και προέρχονται τηλεοπτικά από τη NOVA, αλλά και με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι η μόνη ομάδα με κλειστό συμβόλαιο με την ΕΡΤ από πέρσι.

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, πάντως, το ποδόσφαιρο παραμένει στην ΕΡΤ έστω και με εκπτώσεις…

www.a-sports.gr