Από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της Ενώσεως λήγουν την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00 (χρηματικό παράβολο 90 ευρώ).

Σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α.Π.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν και τα σωματεία ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, τα οποία δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, στο οποίο είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κύπελλο ερασιτεχνών της Ενώσεώς μας (χρηματικό παράβολο σωματείων Γ’ Εθνικής 250 ευρώ, σωματείων Α’ κατηγορίας και ερασιτεχνικά τμήματα ΠΑΕ 100 ευρώ, σωματείων Β’ κατηγορίας 40 ευρώ και Γ’ κατηγορίας 10 ευρώ).

Υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των σωματείων Γ’ εθνικής και σωματείων Α’ κατηγορίας και προαιρετική για τα σωματεία των υπόλοιπων κατηγοριών.

Τα σωματεία πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συμμετοχής, σύνθεση Δ.Σ., συνυποσχετικό διαιτησίας θεωρημένο από δημόσια αρχή και πράξη συναίνεσης Προέδρου και Γενικού Γραμματέα, θεωρημένες από δημόσια αρχή και να εξοφλήσουν 10 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τυχόν πρόστιμα.