Μπορεί το μυαλό να είναι πλέον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο Παναιτωλικός δεν σκέφτεται και άλλα πράγματα. Ενα εξ αυτών είναι το πώς θα δέσει τον καλύτερο επιθετικό που έχει στο ρόστερ του. Ο λόγος για τον Αντμίρ Μπαΐροβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο υπογράφοντας συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Σε ένα χρόνο θα είναι ελεύθερος και αυτό θέλουν να αποτρέψουν στο Αγρίνιο.

Στο εξάμηνο που αγωνίστηκε στη Super League έκανε 15 συμμετοχές και είχε πέντε γκολ και μία ασίστ. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, αλλά ο Παναιτωλικός απέρριψε την πρόταση που του έγινε. Αντιλαμβανόμενος στη συνέχεια πως ο Σουηδός επιθετικός έχει… πέραση, του έκανε πρόταση ανανέωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όμως, ο Μπαΐροβιτς δεν παρουσιάζεται θετικός στο να υπογράψει. Ηδη είπε το πρώτο «όχι». Θα φανεί στη συνέχεια εάν θα ανέβει οικονομικά ο Παναιτωλικός και αν τελικώς τον πείσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Σε πρώτη φάση, πάντως, ο παίκτης φαίνεται να έχει στο μυαλό του άλλα πλάνα. Αλλιώς διαπραγματεύεσαι, άλλωστε, εάν είσαι ελεύθερος και αλλιώς εάν η οποιαδήποτε ομάδα έχει να ικανοποιήσει και τον σύλλογο που έχει τα δικαιώματά σου.

https://www.sportime.gr