Δεν θα διεξαχθεί τελικά το προγραμματισμένο φιλικό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και το Αιγάλεω λόγω του φόβου επεισοδίων καθώς οπαδοί της ομάδας των δυτικών προαστίων έκαναν την εμφάνισή τους στο Emileon όπου και θα γινόταν το παιχνίδι.

Μόλις έγινε κατανοητό πως στον χώρο υπάρχουν οπαδοί του Αιγάλεω, η η αστυνομία, έκανε άμεσα την επέμβαση της στον χώρο και απαγόρευσε στους φίλους της αθηναϊκής ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο. Στη συνέχεια, πάρθηκε η απόφαση να μην γίνει το ματς.

Έτσι, η αποστολή του Αιγάλεω αλλά και το πούλμαν με τους οπαδούς πήραν τον δρόμο προς της επιστροφής, ενώ για την ομάδα του Παναιτωλικού, το φιλικό τεστ έγινε εσωτερικό διπλό.

Από την πλευρά του Παναιτωλικού ξεκαθαρίστηκε πως δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί η αναμέτρηση υπό αυτές τις συνθήκες, με τον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα να αποφασίζει την ακύρωσή του.

Και από την πλευρά του Αιγάλεω λέχθηκε το ίδιο, με την διοίκηση των «κυανόλευκων» να ενημερώνει για την ματαίωση, πάρα το γεγονός ότι η ομάδα ταξίδεψε κανονικά στο Αγρίνιο, αλλά εν τέλει… τσάμπα.