Σπουδαίο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα πήρε η ΑΕ Αγίου Δημητρίου

Και οι δυο ομάδες έψαχναν για μια νέα αρχή. Ο μεν Ατρόμητος γιατί προέρχονταν από 3 αρνητικά αποτελέσματα, στα οποία δεν είχε πόντο στο πρωτάθλημα, η δε ΑΕ Αγίου Δημητρίου, γιατί δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει της καλές εμφανίσεις με Αιτωλικό και Θέρμο με το τρίποντο.

Έτσι λοιπόν η Σαββατιάτικη λευκή ισοπαλία στο Αντίρριο (0-0) σαφώς και αποτελεί επιτυχία για την νεοφώτιστη ομάδα της ΑΕ Αγίου Δημητρίου, απέναντι σε μια ομάδα που όπως δείχνουν οι καταστάσεις θα έχει τον ίδιο στόχο. Από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος Αντιρρίου δείχνει προβληματισμένος από την χθεσινή ισοπαλία, γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα «στάνταρ» που έχουν τεθεί από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ως προς της λεπτομέρειες της αναμέτρησης η ομάδα του Θεόδωρου Μουχάνη δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, προσπάθησε, έπαιξε ποδόσφαιρο, και αν ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστές τον Λ. Καλοκαίρη, Β. Μουχάνη,  αλλά και στην επανάληψη με τον Κατσαβοχρήστο και Π. Μουχάνη, οι ποδοσφαιριστές της Αγρινιώτικης ομάδας είχαν κυκλοφορία της μπάλας, και απειλούσαν την αντίπαλη εστία.

Ευκαιρίες είχαν και οι γηπεδούχοι αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με την καλή αμυντική λειτουργία της ΑΕ Αγίου Δημητρίου, και τον τρόπο εξουδετέρωσης των βασικών επιθετικών του Ατρόμητου Αντιρρίου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου)

Ζυγουρίτσας, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος Β., Αμπντέλ Σαλάμ, Μαραγιάννης, Ζαχαρόπουλος (90΄ Ρουμπάτης), Ευθυμιόπουλος, Κάκκος Ν. (62΄ Ψυχογιός), Κατσίκας (76΄ Μπανιάς), Παπαποστόλου, Γιαβρούτας.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Θόδωρος Μουχάνης)

Σαμαράς, Ζωγράφος (85΄ Καντερές), Μπαμπάτσικος (76΄ Μπαλάσκας), Μπλέτσας, Καλοκαίρης Ν., Μπουλιέρης, Μουχάνης Ε., Μπούτιβας (87΄ Παπαδήμας), Κατσαβοχρήστος, Μουχάνης Π. (76΄ Φάτσαλης), Καλοκαίρης Ε. (87΄ Καλύβας).