Ο Ντίνος Καλαμπάκος μια εβδομάδα μετά το ξέσπασμά του στο Αλεξάνδρειο, σήμερα ήταν πολύ πιο ήρεμος και με το χαμόγελό του να δείχνει το γενικό κλίμα που επικρατούσε στο Μεσολόγγι, μετά τη σημαντική νίκη επί του Κολοσσού.

«Ξέραμε ότι μπαίναμε σε ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό και ερχόμασταν σε αυτό μετά από μια καταστροφική προηγούμενη αγωνιστική. Δεν θέλω να ακουστεί σα δικαιολογία αλλά είναι η πραγματικότητα ότι πολλούς μήνες, έχουμε πολλά προβλήματα και ακόμα προσπαθούμε να ισορροπήσουμε. Δεν είναι υπερβολή, ότι νιώθω σαν… να είναι Σεπτέμβριος, που στήνουμε την ομάδα. Μέχρι έναν παίκτη σήμερα τον φέραμε κατευθείαν από το αεροδρόμιο, φυσικά δεν το έβαλα το παιδί να παίξει.

Είχαμε πάθος, διάθεση, ξέραμε ότι τελείωνε η κλεψύδρα αν χάναμε και τουλάχιστον είχαμε πει να πέσουμε, για το ματς μιλάω εννοώ για το αποτέλεσμα αν δεν τα καταφέρναμε, με περηφάνεια όχι όπως με τον Αρη. Είμασταν λοιπόν αποφασισμένοι να παλέψουμε και αυτό βγήκε.

Υπολογίζαμε αυτή ή την επόμενη αγωνιστική τον Γκριν, αλλά ήταν μεγάλη έκπληξη αυτό που έκανε ο Σαχπατζίδης. Ηθελε κανονικά 25 μέρες ακόμα, έτσι ξέραμε, αλλά με το πάθος του πήρε την ευθύνη, έκανε ένεση και μπήκε να παίξει, μου είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσει.

Το αποτέλεσμα μας κράτησε ζωντανούς στην προσπάθεια να ξαναφτιάξουμε ομάδα, να μπει το νέο παιδί, να ενταχθεί καλύτερα ο Πουαριέ, να βρούμε μια ομάδα που θα παίζει καλά. Εχουμε την πρώτη ύλη, έχουμε το πάθος, ίσως δεν έχουμε το τεράστιο ταλέντο. Την προηγούμενη εβδομάδα γκρίνιαξα γιατί δεν είχαμε δώσει δείγματα να διαλυόμαστε στις ήττες, πάντα παλεύαμε.

Για το όριο της παραμονής νομίζω ότι κανείς δεν έχει ιδέα έτσι που εξελίσσεται το πρωτάθλημα. Λέγαμε στην αρχή ότι θα έφταναν οι έξι νίκες, αλλά πλέον αυτό το νούμερο είναι απαγορευτικό, θέλεις σίγουρα παραπάνω. Πάμε για εννέα τελικούς ακόμα, να μας βγάλει όπου μας βγάλει».

https://basketa.gr/