Η Super League 1 συνεχίζεται σήμερα με την πρώτη αγωνιστική των Play-Out, η οποία περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Tα Πλέι άουτ της Super League 1, αρχίζουν σήμερα. O Απόλλωνας Σμύρνης κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό, στην 26η αγωνιστική και τελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Έτσι ο σημερινός γηπεδούχος θα ξεκινήσει την έξτρα διαδικασία με 28 βαθμούς, βρισκόμενος στην 9η θέση της κατάταξης αλλά χωρίς τον Γιώργο Παράσχο πλέον ως προπονητή του.

Η ΑΕΛ έχασε με 1-3 από τον Ολυμπιακό στο «Αλκαζάρ».

Η ΑΕΛ  με μόλις 16 πόντους και 14η στην βαθμολογία, θέλει να κάνει πορεία… πρωταθλητισμού στα Play-Out για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στα άλλα παιχνίδια ο ΝΠΣ Βόλος θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, με τον τελευταίο να μετρά έντεκα συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Έτσι ο Νίκος Νόμπλιας θα πρέπει να αλλάξει πολλά για να σωθεί η ομάδα του Ηρακλείου.

Η ομάδα της Μαγνησίας από την άλλη, ξεκινά την όλη διαδικασία με την καλύτερη συγκομιδή από όλους που παίρνουν μέρος στα Play-Out και θέλει να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο και στο μίνι πρωτάθλημα.

Στις 19:30 ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει την Λαμία ίσως στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας. Το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα θέλει να επικρατήσει για να… πιάσει στους 23 βαθμούς το αντίστοιχο του Γρηγορίου, που αυτή την στιγμή βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και πάει για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο.

Τέλος στον πιο αδιάφορο φαινομενικά αγώνα από όλους, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αναμετρηθεί στους «Ζωσιμάδες» με τον Ατρόμητο. Οι δύο σύλλογοι θέλουν από νωρίς να συλλέξουν τους βαθμούς που θα τους εξασφαλίσουν και μαθηματικά την σωτηρία, καθώς ήδη βρίσκονται σχετικά μακριά από τις τρεις τελευταίες θέσεις.

Super League 1

Το πρόγραμμα

Σάββατο 20 Μαρτίου

15:00 Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ
17:15 Βόλος – ΟΦΗ
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
19:30 Παναιτωλικός – Λαμία

Κυριακή 21 Μαρτίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

17:15 Ολυμπιακός – Άρης

19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ