Βήμα ανόδου στη Σούπερ Λίγκα 1 έκανε η Ξάνθη με τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο πρώτο μπαράζ, αλλά ο Μπάμπης Τεννές κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός των Θρακιωτών τόνισε ότι δεν έχει πάρει προβάδισμα η ομάδα του, παρά το 2-1, ενώ ανέφερε ότι υποβιβάστηκαν άδικα πέρσι οι ακρίτες.

«Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Υπερέβαλαν εαυτό απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Το να γυρίσουν το ματς είχε αρκετά μεγάλη δυσκολία. Δεν έχουμε προβάδισμα. Η πρόκριση είναι ανοικτή. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας στο Αγρίνιο, όπως σε όλα τα ματς που είμαι εγώ εδώ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μακάρι να πάμε στο επόμενο ματς και να πάρουμε την άνοδο με μια ομάδα που έχει πέσει άδικα.

Είχαμε καλή ψυχολογία και πριν τα μπαράζ. Περιμένουμε να δούμε αν θα μπορέσουν να έρθουν μαζί μας παιδιά που στερηθήκαμε λόγω τραυματισμών. Θα είμαστε μια αξιόμαχη ομάδα, αλλά δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός είναι ομάδα της Σούπερ Λιγκ και πολύ ποιοτική», είπε στην ΕΡΤ ο Τεννές.

Και στην ερώτηση αν θα πανηγυρίσει την όγδοη άνοδο, σχολίασε: «Δεν έχει έρθει. Να γίνει πρώτα το παιχνίδι και μετά θα δούμε».