Happy end έλαβε για τον Παναιτωλικό το φετινό Survivor. Όχι στον Άγιο Δομίνικο, αλλά στον…στίβο μάχη της (φετινής) Super League.

Έστω κι αν τους βγήκε η ψυχή, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να βρουν…στόχο στον δεύτερο αγώνα μπαράζ και στο do or die παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και να ανανέωσουν έτσι το εισιτήριο της παραμονής στη «μεγάλη» – κατηγορία.

Τα πανηγύρια κάπου εδώ τελειώνουν και άμεσα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με στόχο να μην επαναληφθούν τα φετινά λάθη που οδήγησαν τα «καναρίνια» με την πλάτη στον τοίχο και μια…ανάσα πριν από τον υποβιβασμό στη Super League 2.

Το ξεκαθάρισμα με τον Δέλλα  

Η πρώτη (εσωτερική) υπόθεση που παίρνει σειρά προτεραιότητας αφορά τον Τραϊανό Δέλλα.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ θα συζητήσουν με τον «Κολοσσό» (όπως δήλωσε στο SDNA ο τεχνικός διευθυντής Μάκης Μπελεβώνης) και εν συνεχεία θα αποφασίσουν για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, ή τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Σημειωτέων πως πρότινος τουλάχιστον, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και το κλίμα ήταν εις βάρος του Έλληνα τεχνικού, σε ό,τι αφορά την παραμονή του στον πάγκο του Παναιτωλικού εν όψει και της νέας σεζόν.

Φτάνει η τελευταία νίκη στο δεύτερο «τελικό» με την Ξάνθη και το…σώσιμο της παρτίδας να δώσει πόντους στον Δέλλα και να τον κρατήσει στον πάγκο του Παναιτωλικού;

Δύσκολο, αλλά ποτέ μην λες ποτέ.

Οι προσεχώς ελεύθεροι

Από συμβόλαια που ολοκληρώνονται, άλλο τίποτα στον Παναιτωλικό.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας, Κρίστοφερ Κνετ, παρότι πανηγύρισε σαν μικρό παιδί την σωτηρία των Αγρινιωτών, έχει εκδηλώσει – εδώ και καιρό – τάσεις αποχώρησης.

Ο Γκμπόλι Αριγίμπι ακούει «σειρήνες» από Κύπρο και Τουρκία μεριά, ενώ στο κατάλογο των παικτών που μένουν ελεύθεροι, υπάρχουν και οι Ματσόλα, Τζανακάκης, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Βάντερσον, Γιάκολιτς, Αρσούρα, Καλαντζής, Ντάλσιο, ο Εντινγκά με τον οποίο υπάρχει κοινή οψιόν ανανέωσης και ο Παρράς που έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ΑΕΚ.

Έρχεται «καυτό» καλοκαίρι.

https://www.sdna.gr