Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αχελώος 98,4 FM» φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας και μίλησε για τη φετινή επεισοδιακή σεζόν και την παραμονή στην κατηγορία μέσω των μπαράζ. Υποστήριξε ότι το θέμα προπονητή είναι ανοικτό, επανέλαβε ότι θα μείνει μέχρι να βρεθεί ο επενδυτής εκείνος που θα κάνει κάτι καλύτερο και αποκάλυψε ότι ο Μάκης Μπελεβώνης εισήχθη στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα λάθη που έγιναν:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μία χρονιά με επιλογές παικτών, προπονητών κλπ και να τα έχει κάνει όλα κάποιος τέλεια. Γίνονται σωστά πράγματα αλλά γίνονται και λάθη. Απ’ ό,τι φαίνεται φέτος όπως και πέρυσι δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε όλοι. Δεν έγιναν όλα σωστά. Υπάρχει προβληματισμός. Θα δούμε τι έφταιξε και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε».

Τι έλειψε από τον Παναιτωλικό:

«Θεωρούσαμε ότι για φέτος είχαμε κάνει ό,τι έπρεπε για το παραπάνω. Φέραμε έναν γνώριμό μας προπονητή, τον Μάκη Χάβο και πιστεύαμε ότι θα έφτιαχνε την ομάδα όπως νομίζαμε. Αυτό δεν έγινε. Μετά κάναμε μία άλλη επιλογή τον Τραϊανό Δέλλα και όλοι πίστευαν ότι θα πήγαινε καλά. Ούτε αυτό έγινε. Ακόμη και για το δυναμικό της ομάδας πολλοί μας έλεγαν ότι δεν γίνεται με αυτούς τους παίκτες να βρίσκεται εκεί η ομάδα. Ένας συνδυασμός καλού προπονητή και παικτών μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω».

Για τον Τραϊανό Δέλλα:

«Δεν προλάβαμε ακόμα να καθίσουμε. Το πιθανότερο είναι σήμερα ή αύριο το πρωί να συγκεντρωθεί το συμβούλιο και να γίνει αυτή η κουβέντα. Κοιτάζουμε και την ελληνική αγορά και δεν έχουμε πολλές επιλογές. Είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα προπονητή και παίζουν όλα τα ονόματα».

Αν είναι ακόμη «ζεστός» να ασχοληθεί με τον Παναιτωλικό όπως παλιά:

«Το είχα πει και παλιά. Εγώ ήρθα στον Παναιτωλικό και στο Αγρίνιο για να μείνω 3-4 χρόνια και να αφήσω την ομάδα σε μία καλή κατάσταση να συνεχίσει με τους ντόπιους. Σε αυτή τη φάση είμαστε ακόμα. Εγώ δεν έχω σταματήσει να λέω ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθεί κάποιος που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο για τον Παναιτωλικό, θα αποχωρήσω. Μέχρι να βρεθεί αυτό, θα κάνω ό,τι καλύτερο για να κρατήσω αυτή την καλή εικόνα στην ομάδα».

Για τα έργα της Περιφέρειας στο γήπεδο:

«Πιστεύω ότι ένα λιθαράκι να μπει με το σωστό τρόπο και σε σωστή βάση θα κάνει τον τόπο καλύτερο. Το γήπεδο θα γίνει πολύ καλύτερο και θα ανέβει πολύ η αξία της περιοχής. Θα είναι ένα καλό σημείο για να προσκαλεί κόσμο και είμαστε σε καλό δρόμο. Θα υπάρχει μουσείο, θα έρχονται μαθητές».

Για την εξέλιξη των έργων:

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Είχαμε μία επαφή με τον Περιφερειάρχη και μας είπε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε κάποιες τελικές αποφάσεις για να αρχίσουμε να δουλεύουμε».

Πότε φοβήθηκε περισσότερο τη φετινή σεζόν:

«Ήταν πολύ νωρίτερα από το τέλος. Όταν αρχίσαμε να χάνουμε παιχνίδια που τα είχαμε βάλει στο «χαρτάκι» ότι θα τα κερδίσουμε, όπως με τον Απόλλωνα. Παιχνίδια που τα είχαμε σίγουρα για να μαζέψουμε βαθμούς. Αντιθέτως πήραμε βαθμούς που δεν περιμέναμε όπως την ισοπαλία με τον Άρη και τη νίκη με τον Παναθηναϊκό που μας έσωσαν στην κυριολεξία».

Για το πόσο μεγάλο ήταν το άγχος για την παραμονή:

«Χαρακτηριστικά θα αναφέρω κάτι που δεν ξέρει πολύς κόσμος. Ο Μάκης Μπελεβώνης από προχθές ήταν στο νοσοκομείο και βγήκε σήμερα με καρδιακά προβλήματα. Είχε αρρυθμίες. Αυτή η πίεση όλων των εβδομάδων βγήκε τώρα».

Τέλος ερωτήθηκε για το πώς θα είναι η επόμενη χρονιά στη Super League 1 χωρίς τον Αλέξη Κούγια:

«Θα είναι μία διαφορετική χρονιά χωρίς τον Αλέξη Κούγια».