Το θέμα του προπονητή είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα και ο Παναιτωλικός δεν θέλει να τραβήξει πολύ. Ταυτόχρονα, όμως, καλείται να αποφασίσει και τι θα κάνει με το έμψυχο δυναμικό του.

Για ορισμένους ποδοσφαιριστές τα πάντα έχουν κριθεί. Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός. Ο Παναιτωλικός θα αλλάξει αρκετά εν όψει της επόμενης χρονιάς. Είναι αναγκαστικό, άλλωστε, προκειμένου να παρουσιαστεί σαφέστατα βελτιωμένος.

Ένας από τους παίκτες που επιθυμεί να μη χάσει είναι ο αρχηγός Χόρχε Ντίας. Ο Ουρουγουανός έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης καιρό τώρα. Είναι από τους λίγους που είχαν λάβει το μήνυμα στη διάρκεια της χρονιάς πως θέλει ο Παναιτωλικός να τους κρατήσει. Φημολογείται πως σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται και ο Νικολάς Ματσόλα.

Ωστόσο, δεδομένης της όλης κατάστασης που διαμορφώθηκε και του γεγονότος πως η παραμονή των Αγρινιωτών δεν ήταν βέβαιη, προς τον 31χρονο έπεσαν τηλέφωνα από άλλες ομάδες της Super League 1. Σε μία εξ αυτών η περίπτωσή του κάηκε λόγω των απαιτήσεών του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του στο τραπέζι έπεσε και στον Αστέρα Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντίας βρίσκεται μία τετραετία στη χώρα μας και δεν έχει παίξει σε άλλη ομάδα έως τώρα πλην του Παναιτωλικού.

https://www.sportime.gr/