Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου μαζί με τους προπονητές των Ακαδημιών του κ.κ. Πετσίνη Γεώργιο και Ντζιβανάκη Ιωάννη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρο των Εθνικών Ομάδων κ. Παναγιώτη Παπαχρήστο προσκάλεσε το Σάββατο 29 Μαϊου 2021 τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Παίδων Κ17 κ. Αναστάσιο Θέο να παρακολουθήσει τη προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας Κ17.

Δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές να δείξουν ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί ως ομάδα τις ικανότητές τους ενώπιων του Ομοσπονδιακού προπονητή, να συζητήσουν μαζί του μετά το τέλος της προπόνησης ανταλλάσσοντας σκέψεις και προβληματισμούς, ιδίως στις δύσκολες εποχές που βιώνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του covid19.

Επίσης, οι προπονητές των Ακαδημιών μας συζήτησαν με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Θέο για θέματα Ακαδημιών και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε μελλοντικές συναντήσεις και συνεργασίες προς όφελος των νέων ποδοσφαιριστών.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ήδη η Διοίκηση σε συνεργασία με τους προπονητές των Ακαδημιών έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τμημάτων των Ακαδημιών μας σε καλοκαιρινά τουρνουά που θα ανακοινώσουμε σύντομα, δίδοντας τη δυνατότητα στους μικρούς  παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου να συναγωνιστούν με άλλες Ακαδημίες και να περάσουν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό καλοκαίρι!