Ελεύθερος από τον Παναιτωλικό μένει ο Ντάλσιο και το πιο πιθανό είναι να πάρει η… σκούπα και εκείνον. Στο Αγρίνιο υπάρχει διάθεση για μεγάλες αλλαγές και ο Πορτογάλος ήταν από τους ασταθείς παίκτες. Μπορεί να έβγαζε μάτια σε ένα ματς και στο επόμενο να μην υπήρχε στο γήπεδο.

Ο Ντάλσιο θα μπορούσε να έχει φύγει από το προηγούμενο καλοκαίρι. Τουλάχιστον αυτό επεδίωξε. Ακουγόταν έντονα τότε ότι ψαχνόταν και πίεζε. Από τη στιγμή που δεσμευόταν με συμβόλαιο, όμως, ο Παναιτωλικός του είχε ξεκαθαρίσει πως θα πρέπει να φέρει πρόταση και αυτό δεν συνέβη.

Μία από τις ομάδες που το προηγούμενο καλοκαίρι έκαναν 1-2 τηλέφωνα για να πάρουν πληροφορίες για τον Ντάλσιο ήταν ο ΟΦΗ. Άλλα τα δεδομένα τότε βέβαια στους Κρητικούς και άλλο το τεχνικό τιμ. Φέτος το βιογραφικό του ελεύθερου πια Πορτογάλου χαφ μοιράζεται σε κάποιες ΠΑΕ της Super League 1. Μία εξ αυτών ο Ιωνικός, ο οποίος αναζητά παίκτες σε όλες τις θέσεις. Να σημειωθεί πως τη χρονιά που μας πέρασε ο 25χρονος έκανε 33 ματς και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν σε Μπελενένσες, Μπενφίκα και Ρέιντζερς.

https://www.sportime.gr/