Ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελεί «καψούρα» ομάδας της Super League 2 που μπορεί να τον κλείσει – «Παίζει» και ο πρώην του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Συλαϊδόπουλος

Το πιο hot όνομα προπονητή της σεζόν που πέρασε παραμένει ακόμα ελεύθερος. Ο Αργύρης Γιαννίκης αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πως ο Ελληνογερμανός τεχνικός έχει μπει για τα καλά στο μάτι ομάδας της Super League 2 που μπορεί να τον δελεάσει.

Πρόκειται για την Ξάνθη που παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε την άνοδο στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό, θέλει τον Γιαννίκη στον πάγκο της τη νέα σεζόν ώστε να δημιουργήσει ακόμα πιο δυνατή ομάδα για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Οι ακρίτες λέγεται ότι έχουν «τρέλα» με τον Γιαννίκη -και όχι άδικα- καθώς το έργο που παρουσίασε στον ΠΑΣ μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε. Παρόλα αυτά, η υπόθεση δεν είναι εύκολη ακόμα κι αν η κατάσταση είναι πιο ισορροπημένη στη νέα εποχή με τον Μπιλ Πάπας στα διοικητικά.

Η ουσία είναι ο Γιαννίκης αποτελεί το μεγάλο στόχο. Όμως υπάρχει κι άλλο όνομα που «παίζει». Πρόκειται για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν ως προπονητής του Παναθηναϊκού, όταν αποχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι.