SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

Τα πατήματά του στη Super League 1 ψάχνει ο Ιωνικός. Με το που ανέβηκε κατηγορία τα πρώτα του βήματα αφορούσαν τις προσθήκες σε διοικητικό επίπεδο και τα έργα στο γήπεδο.

Πλέον ο στόχος είναι να κάνει σεφτέ μεταγραφικά. Διαπραγματεύσεις γίνονται με πολλούς ποδοσφαιριστές. Μία θέση στην οποία ο Ιωνικός θα είχε κλείσει υπό άλλες συνθήκες είναι του τερματοφύλακα. Οι επαφές με τον Θανάση Γκαραβέλη είχαν ξεκινήσει από νωρίς, αλλά το όλο πλάνο χάλασε λόγω Λαμίας.

Έκτοτε το Sportime έχει αναλύσει τα δεδομένα. Στη Νίκαια θα προτιμούσαν να πάνε σε Έλληνα τερματοφύλακα και ο μοναδικός διαθέσιμος που αρέσει είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα ήθελε να πάει κάπου που θα είναι βασικός τη νέα σεζόν. Ο Ιωνικός μπορεί να του το προσφέρει αυτό.

Σε κάποιους εντός των τειχών αρέσει και ο Μπόγιαν Σαράνοφ. Επαφή έχει γίνει, ο Σέρβος δείχνει διατεθειμένος να ρίξει αρκετά το κασέ του, αλλά ως εκεί. Πολλοί είναι από εκεί και πέρα αυτοί που έχουν προταθεί. Τόσοι που δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε ονοματολογία. Ένα απλό παράδειγμα είναι ο Κρίστοφερ Κνετ. Ο Αυστριακός φεύγει από τον Παναιτωλικό και κάποιοι έστειλαν το βιογραφικό του στη Νίκαια. Δεν έχει μικρό κασέ, όμως, και αυτό δεν βοηθάει.

Υπάρχουν και περιπτώσεις από το εξωτερικό και αυτές είναι πολλές. Ωστόσο, φαίνεται σε πρώτη φάση οι «κυανόλευκοι» να θέλουν να ασχοληθούν με παίκτες που έχουν παραστάσεις από την ελληνική πραγματικότητα. Τέλος, για τρίτος τερματοφύλακας εξετάζεται ο Χρήστος Κούμπουλα.