Είναι από τους λίγους παίκτες της Super League 1 που μπορεί σε ένα ματς να σε αφήσει άφωνο. Το πρόβλημα με τον Γκμπόλι Αριγίμπι δεν είναι η ποιότητά του, αλλά η σταθερότητά του.

Το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό μετά από μία διετία ολοκληρώθηκε και ο Αριγίμπι δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ψάχνει ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που είχε στο Αγρίνιο και προτεραιότητά του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η Τουρκία. Δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Super League 1 που κοιτάει προς τα εκεί. Απλώς δεν είναι και εύκολο για όλους να πάρουν μεταγραφή στη γειτονική χώρα. Ούτε είναι ιδανικά σε θέματα πληρωμών.

Από εκεί και πέρα, ο Ιωνικός έχει χτυπήσει την πόρτα του. Στη Νίκαια ψάχνουν για wingers και θεωρούν πως ο 26χρονος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φέτος στο Αγρίνιο αγωνίστηκε σε 31 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είχε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Τέλος, το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι και στη Λαμία μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μίλος Ντέλετιτς. Θα ψάξουν οι Φθιώτες για έναν ακόμη ακραίο, αλλά ακόμη βρίσκονται σε φάση αξιολόγησης για τις επιλογές που υπάρχουν στην αγορά.