Σε συμφωνία με τον Γιώργο Μύγα έφτασε ο Ιωνικός. Οι «κυανόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με τον 27χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από την ομάδα της Νίκαιας μαζί με τους Γιάννη Ιατρούδη και Γιάννη Κιάκο.

Γενικότερα, ο Ιωνικός, ο οποίος δουλεύει πυρετωδώς τον αγωνιστικό του σχεδιασμό, πρόκειται να προβεί το επόμενο δεκαήμερο σε μαζεμένες ανακοινώσεις μεταγραφών και ανανεώσεων εν όψει και της έναρξης της προετοιμασίας του στις 28 Ιουνίου.

Σε ό,τι αφορά τον Μύγα, ο Έλληνας μπακ προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τον Λεβαδειακό, στο δυναμικό του οποίου εντάχθηκε τον Φλεβάρη του 2020. Συνολικά, σημείωσε 24 συμμετοχές (δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ) την περασμένη αγωνιστική περίοδο της Super League 2, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν και στα παιχνίδια τους με την ομάδα της Βοιωτίας. Η καριέρα του άρχισε από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού, με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2019 (81 συμμετοχές σε επίπεδο Super League 1), όταν και μετακόμισε στην πολωνική Ζαγκλέμπιε.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες έχουν δώσει τα χέρια με τους Αλέξανδρο ΑναγνωστόπουλοΝίκο ΜουστάκηΚώστα ΤσιριγώτηΣπύρο ΦουρλάνοΓιάννη ΓκοτσούλιαΒασίλη ΠογοσιάνΛευτέρη Ματσούκα και Γιώργο Μάναλη για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις -χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία- και με τον Βαγγέλη Πλατέλλα.