Έπειτα από μία σεζόν στη χώρα μας και στον Παναιτωλικό ο Αργεντινός επιθετικός, Νίκολας Ματσόλα (αριστερά στη φωτ.) αναφέρθηκε στην παρουσία του στη Super League. Έχει βρει πλέον νέο σταθμό στην καριέρα του, την Άρσεναλ Σαραντί και εξήγησε για το πέρασμά του από την ομάδα του Αγρινίου στο «noticiasnet.com.ar»:

«Το πέρασμά μου από την Ελλάδα με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα, όπως τη σημασία του να είσαι κοντά στην οικογένειά σου και στο ποδόσφαιρό μας. Όταν έφυγα συνειδητοποίησα ότι το πρωτάθλημά μας είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά στον κόσμο.

Η γλώσσα ήταν πολύ δύσκολη… Το τελευταίο διάστημα είχα αρχίσει να καταλαβαίνω κάτι όταν μου μιλούσαν. Το καλό είναι ότι μιλούσαν αγγλικά και αυτό με βοήθησε να επικοινωνώ. Πέρα από το ποδόσφαιρο, μαθαίνεις να ζεις με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα και είναι πάντα καλή εμπειρία.

Η ιδέα ήταν να γυρίσω πίσω στην Αργεντινή, να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και να παίξω σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Άρσεναλ μου άνοιξε τις πόρτες και μου προσέφερε τις συνθήκες για να επιστρέψω».