Σεφτέ μεταγραφικά έκανε η Επισκοπή. Ο Χρήστος Καλαντζής είναι το νέο της απόκτημα. Θα αποτελέσει δίδυμο με τον Μάνο Καλογεράκη κάτω από τα γκολπόστ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Επισκοπή: «Η πρώτη μεταγραφή -μετά τις 5 ανανεώσεις με τους Καλογεράκη, Σουμπασάκη, Λούκας, Πολυχρόνη και Ανδρικόπουλο- είναι γεγονός στην Επισκοπή! Ο 20χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Καλαντζής συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογό μας και γίνεται -για την ώρα, γιατί θα υπάρξει κι άλλη μεταγραφή πορτιέρο- “δίδυμο” με τον Μάνο Καλογεράκη.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Χρήστου Καλαντζή ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Χρήστος Καλαντζής έχει γεννηθεί στις 19 Ιουνίου του 2000 και έχει ύψος 1.85μ.. Ο Καλαντζής προέρχεται από τα ποδοσφαιρικά στρώματα του Αγρινίου. Το 2018-19 βέβαια αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη και το 2019-20 στον Παναιτωλικό Κ19. Την περσινή σεζόν 2020-21 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη μεγάλη ομάδα (SL1) και ανήκε σε αυτή. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες».

Λακωνικός ήταν στις δηλώσεις του ο νεαρός πορτιέρο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κλείσαμε τη συμφωνία με τη νέα μου ομάδα.

Είναι μια πρόκληση για μένα να πηγαίνω σ’ έναν σύλλογο που τα τελευταία χρόνια σημειώνει αλλεπάλληλες επιτυχίες και που δείχνει ότι έχει ξεκάθαρους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες. Αυτό που θέλω είναι να έχουμε την υγεία μας και να πετύχουμε τους στόχους με τη νέα μου ομάδα. Τέλος, για μένα, αυτό που θέλω είναι να δουλέψω, να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος».