Αρκετά αλλαγμένος θα είναι την επόμενη σεζόν ο Παναιτωλικός. Έως τώρα έχει κάνει έξι μεταγραφές (σ.σ. μαζί με αυτή του Ντέιμπι Φλόρες), αλλά κενά στο ρόστερ εξακολουθούν να υπάρχουν.

Πίσω καλύφθηκαν τα προβλήματα σε μεγάλο βαθμό. Τερματοφύλακας αποκτήθηκε, τα μπακ έκλεισαν, ενώ έγιναν και δύο μεταγραφές στόπερ. Μεσοεπιθετικά, όμως, οι λύσεις δεν είναι τόσες.

Ο Παναιτωλικός έχει βγει στην αγορά για φορ και το συμβόλαιο που δίνει δεν είναι μικρό. Χάλασαν 1-2 περιπτώσεις, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Νίκος Βέργος και Νίκος Καρέλης υπάρχουν και από πίσω τους ο Αλέξανδρος Καββαδίας που δεν αποκλείεται να ξαναφύγει δανεικός εφόσον κριθεί σκόπιμο.

Τη σεζόν που μας πέρασε στο Αγρίνιο δεν είχαν το εύκολο γκολ από τον φορ τους και θέλουν να αλλάξει αυτό. Βέβαια, πάντα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλοι παίκτες που θα πλαισιώσουν τον επιθετικό. Χώλαινε και εκεί ο Παναιτωλικός. Winger επίσης θα αποκτηθεί και ενδεχομένως ένας ακόμη μεσοεπιθετικός.

Περισσότερα θα φανούν μετά τα πρώτα φιλικά, αλλά οι τρεις κινήσεις που αναφέραμε, δύσκολα θα είναι και οι μοναδικές. Σε πρώτη φάση, πάντως, η εντολή έχει δοθεί για φορ και winger και ειδικά για τον πρώτο γίνεται προσπάθεια να τρέξει το θέμα.