Αρχική SL2 Super League 1: Ξεκινάει στις 28/8

Super League 1: Ξεκινάει στις 28/8

Mετά τον Αστέρας Τρίπολης και άλλες έξι ομάδες της Super League 1 βρήκαν τηλεοπτική «στέγη» και το πρωτάθλημα ξεκινάει κανονικά.

Η Super League 1 ξεκινάει το άλλο Σαββατοκύριακο (28-29/8). Τη Δευτέρα οριστικοποιείται η σέντρα. Η τηλεοπτική «πίτα».

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την αρχή και συμφώνησε με τη NOVA. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι «άστεγοι» πλην του ΠΑΟΚ (Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Βόλος, Λαμία) που τα βρήκαν με την Cosmote TV. Moναδική εκρεμμότητα ο δικέφαλος του βορρά που οδεύει προς ΝΟVA.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις το πρωτάθλημα της Super League 1 θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/8). Στη Γ.Σ. της Δευτέρας (23/8) αναμένεται να ψηφιστεί η προκήρυξη, να συμφωνηθεί κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-24 και στο Δ.Σ. να βγει και το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Εφόσον δεν πρόκειται για επανέναρξη, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με την 1η και όχι με την 2η αγωνιστική.

Ο τηλεοπτικός χάρτης έχει ως εξής:

Με τη NOVA έχουν συμβόλαιο από πέρσι οι Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα και ανανέωσαν τη συνεργασία τους, Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης.

Η Cosmote TV μπήκε δυνατά στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας ήδη ανακοινώσει τη συμφωνία της με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ. Ακολουθούν και οι Ιωνικός, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος και Απολλων Σμύρνης.

}
error: Content is protected !!