Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει:

Το πρώτο φιλικό έδωσε ο Αστέρας Μεσολογγίου τη Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 το απόγευμα στο γήπεδο της Κατοχής με αντίπαλο την γηπεδούχο Α.Ο.Κ. Τρίκαρδο Κατοχής, επικρατώντας με 2-3.

Μετά από 3 βδομάδες εντατικών προπονήσεων ο αγώνας αυτός έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να ξαναμπούν πάλι, μετά από 9 μήνες περίπου, σε αγωνιστικούς ρυθμούς και την ευκαιρία στο προπονητή μας να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες σε διάφορες θέσεις ώστε να εμφανιστεί έτοιμη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Πραγματοποιώντας μια αρκετά μεστή και ικανοποιητική εμφάνιση, τηρουμένων των αναλογιών της χρονικής περιόδου, ο Αστέρας έδειξε πολύ καλά στοιχεία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο το μοντάρισμα της ομάδας. Ο προπονητής μας χρησιμοποίησε και τους 22 παίκτες που ακολούθησαν την αποστολή και φυσικά άφησαν ελπιδοφόρες εντυπώσεις οι “μικροί” της ομάδας μας που έπαιξαν στον αγώνα.  Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ομάδα της Κ16 της ομάδας μας αγωνίστηκαν 7 παίκτες!!!!

Για την ιστορία οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Σιαμήτρος Βασίλης (στην πρώτη του εμφάνιση με την ανδρική ομάδα) για το 0-1 μετά από ασίστ του Γαβρίνα (σκορ ημιχρόνου). Το 0-2 έγινε από τον Γιαβρούτα από ασίστ του Γερατσιάν και ένας ακόμα πρωτοεμφανιζόμενος νεαρός παίκτης, ο Ρολάντο από ασίστ του Νίκου Ρισβά σκόραρε για το 1-3.

Ο προπονητής μας Ι . Ντζιβανάκης παράταξε στην αρχική ενδεκάδα τους:

Μάντης, Παναγιωτόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Γερατσιάν, Τάσσος, Μπελλάλης, Βρέττας, Παλιάτσας, Γαβρίνας, Γιαβρούτας, Τσιαμήτρος Β.

Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποίησε και τους υπόλοιπους παίκτες μας:

Ρισβάς Δ., Σιαμήτρος Γ., Μαυραγάνης, Ρισβάς Ν., Λαναράς, Παπασπύρος, Ίλντι, Ρολάντο, Κουμπαρούλης, Καπάιος, Νούλας.