Η Β ομάδα του Παναθηναϊκού θα φιλοξενηθεί το Σάββατο(4/9, 18:00) από τους Αγρινιώτες σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του Παναιτωλικού, το οποίο θα έχει φιλάθλους στην κερκίδα για πρώτη φορά μετα από 1,5 χρόνο.

Όσο αφορά τον Παναθηναϊκό Β΄ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της SL2…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β’ με τους “πράσινους” να δημοσιοποιούν όλες τις λεπτομέρειες του ρόστερ και του τεχνικού επιτελείου.

Ο Γιάννης Βονόρτας είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού Β‘, έχοντας μαζί του ένα συγκεκριμένο αριθμό συνεργατών, ενώ θα είναι στενή η συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Μετά τη σχετική απόφαση της ΕΠΟ να επιτρέψει σε τέσσερις ομάδες της Super League να δημιουργήσουν -κατά τα πρότυπα του εξωτερικού- δεύτερη ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο Παναθηναϊκός Β είναι γεγονός!

Η ομάδα έχει ήδη στελεχωθεί με ρόστερ ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας οι οποίοι στην παρούσα φάση δεν συγκαταλέγονται στις πρώτες επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και παίκτες από την περσινή Κ19 του Παναθηναϊκού που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Παράλληλα έχουν γίνει ήδη οι αρχικές μεταγραφικές επιλογές, με το σχεδιασμό να συνεχίζεται για την κάλυψη των αναγκών του δυναμικού. Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά στο «ΓΚαλαφάτης», ενώ ξεκίνησαν τα φιλικά προετοιμασίας για το πρωτάθλημα, η πρεμιέρα του οποίου έχει προγραμματιστεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Β έχει επικεφαλής τον Γιάννη Βονόρτα, με βοηθό τον Βασίλη Καλαποθαράκο, προπονητή τερματοφυλάκων τον Γιώργο Φουσέκη και γυμναστή τον Ηλία Αμπατζίδη. Χρέη team manager εκτελεί ο Στάθης Τσεκούρας, ρόλο αναλυτή έχει ο Άλεξ Ζαφειρίου, ενώ στο ιατρικό επιτελείο επικεφαλής φυσιοθεραπευτής είναι ο Βασίλης Οικονομίδης και μασέρ ο Κώστας Αντωνόπουλος. Φροντιστής είναι ο Θανάσης Αλεβίζος“.

Το ρόστερ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ξενόπουλος, Ζαφείρης , Σερπέζης, Κούτσιας  Μαρτίνης, Αντωνίου Παυλάκης, Ρόμπι, Θεοχάρης Καρνέσης , Σαρδέλης,   Νταμπίζας, Ηλιάδης,  Καρβούνης,  Σέχου  , Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ Κρυπαράκος, Χριστογεώργος ,Οικονομάκης,  Αντωνίου ,Τουρκοχωρίτης,  Φρόκου, Ράνκα, Ματσαδες,  Σταματάκης ,Αϊντάνοβιτς, Μαρτίνης ,