Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με τον βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητας είχαν την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου, οι προπονητές του Αστέρα Καμαρούλας Παναγιώτης Βραχωρίτης και του ΑΟ Ρηγανά Κώστας Βαγενάς.

Οι ομάδες των δυο παραπάνω προπονητών έδωσαν φιλική αναμέτρηση, με τον Αστέρα Καμαρούλας να είναι ο νικητής με σκορ 4-3.

Οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους με στόχο να δουν την αγωνιστική κατάσταση που είναι οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Όσο αφορά την εξέλιξη του σκορ , ο Αστέρας Καμαρούλας προηγήθηκε στο 22΄με κεφαλιά του Ταταράκη για να διπλασιάσει τα τέρματα στο 44΄ο Χ. Τουρλίδας (2-0), σκόρ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Γρίβας (55΄) πέτυχε το τρίτο γκολ του Αστέρα, για να μειώσει ένα λεπτό αργότερα ο Μικρόπουλος. Στο 65΄ο Τσιάρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε ακόμη περισσότερο (3-2), αλλά ο Σαμψώνας στο 73΄επίσης με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-2.

Το τελικό 4-3 διαμορθώθηκε με αυτογκολ του Ζαμπάρα στο 83΄.