Οι παίκτες βρέθηκαν σε καίρια και ιστορικά σημεία της πόλης και από εκεί κατέληξαν στο γήπεδο όπου και περιμένουν τους φίλους της ομάδας τη νέα σεζόν.

Με έναν πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο παρουσίασε ο Παναιτωλικός τις φανέλες του για τη νέα σεζόν. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και ξεκίνησαν από διάφορα σημεία της πόλης, ενώ στο κάθε ένα φορούσαν και μία από τις τρεις εμφανίσεις της χρονιάς.

Την κίτρινη που παραπέμπει σ’ εκείνη της δεκαετίας του ’70 όταν η ομάδα μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική και συμβολικά οι ποδοσφαιριστές πέρασαν μπροστά από παλιά ιστορικά κτίρια του και το σιντριβάνι στο Δημαρχείο.

Τη ριγέ που σχεδιάστηκε με δέκα κίτρινες γραμμές να τονίζουν τα 10 χρόνια στη Super League, όπου οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από την «καρδιά» της πόλης στην πλατεία Δημοκρατίας. Και τέλος την ουδέτερη πράσινη, καθώς η ένωση των βασικών χρωμάτων κίτρινο/μπλε δίνουν το πράσινο και οι παίκτες βρέθηκαν στο πιο πράσινο σημείο του Αγρινίου, το Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο.

Ολοι μαζί κατέληξαν στο γήπεδο και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κόσμο το Σάββατο (11/9) όπου και θα υποδεχθούν τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.