Το σήριαλ του φετινού καλοκαιριού στον Απόλλωνα Θέρμου φαίνεται να διανύει τα τελευταία του επεισόδια, καθώς όλα δείχνουν ότι σύντομα ο πρόεδρος Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Οι πληροφορίες θέλουν την διοίκηση του Απόλλωνα Θέρμου, αν δεν έχουν καταλήξει απόλυτα στον άνθρωπο τον οποίο θα αναθέσουν τις τύχες της ομάδας στην καινούρια αγωνιστική περίοδο, τότε σίγουρα έχουν περιορίσει σημαντικά την λίστα, και είναι έτοιμοι να κάνουν τις τελικές συζητήσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η υπόθεση και στην συνέχεια να ξεκινήσει ουσιαστικά η καινούρια χρονιά για τον Απόλλωνα Θέρμου.

Και αυτό γιατί έχουν δρομολογηθεί μια σειρά από κινήσεις (αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές), και στην αναμονή βρίσκεται ο νέος προπονητής του συλλόγου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που πηγάζουν από το ρεπορτάζ της ομάδας η διοίκηση του Απόλλωνα θέρμου τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει σε επαφή με δυο υποψήφιους προπονητές. Πρόκειται για τον Βασίλη Παπαθανασίου, και τον Γιάννη Λιάκα. Επίσης σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπάρχει ένας ακόμη προπονητής που έχει μιλήσει με την διοίκηση του συλλόγου, δίχως όμως να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο.

Και οι 3 προπονητές θα περάσουν από το ….μικροσκόπιο της διοίκησης και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί και επίσημα ο νέος προπονητής του συλλόγου που θα οδηγήσει τον Απόλλωνα Θέρμου στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ.