Αναλυτικά:

Το 3ο τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα” πέρασε στην ιστορία.
Η επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο μας έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τη διοργάνωση, όμως οι περιορισμοί σίγουρα δυσκόλεψαν τα πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση νιώθουμε πολύ ικανοποιημένοι, που για τρίτη φορά κάναμε το τουρνουά, που επιθυμία μας είναι να γίνει θεσμός.
Δεν ήμασταν μόνοι…
Είχαμε μαζί μας “συμπαίκτες” που βοήθησαν σημαντικά για την πραγματοποίηση και την επιτυχία της διοργάνωσης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Αγρινίου και στήριξε αυτή την προσπάθεια, καθώς και όλους όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια ενισχύοντας το σκοπό της διοργάνωσης.
Μια προσπάθεια στην οποία είχαμε μαζί μας το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η ΦΛΟΓΑ”. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου, που βρέθηκαν μαζί μας και συνέβαλαν στην όλη διοργάνωση.
Συνδιοργανωτής ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη για τη βοήθεια και την παρουσία του στο τουρνουά, καθώς και όλους τους ανθρώπους της Περιφέρειας.
Ο Δήμος Αγρινίου παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του και μας βοήθησε σημαντικά, ενώ είχαμε και τη φυσική παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Παπαναστασίου, του Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Ζαρκαβάλη και του Αντιδημάρχου κ. Σπύρου Φλώρου, τους οποίους ευχαριστούμε.
Πολλές ευχαριστίες για τις ομάδες του Αίολου Αγυιάς, του IOANNINA B.C. και της Αχαγιάς ’82 για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.
Ευχαριστούμε τους γονείς της Μαργαρίτας, Νεκτάριο Σαπλαούρα και Έλενα Παπαγιάννη που αποτέλεσαν την “ψυχή” της διοργάνωσης.
Ακόμα ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση από τη μέρα που έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί μέχρι και την ολοκλήρωσή της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας δεσμεύεται ότι η διοργάνωση θα συνεχιστεί και κάθε χρόνο θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι τιμώντας τη μνήμη της αγαπημένης μας Μαργαρίτας.
Ραντεβού του χρόνου στο 4ο τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα”.
Σας ευχαριστούμε όλους…
ΥΓ. Παραθέτουμε την απόδειξη καταβολής των χρημάτων του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”, τον οποίο ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρότασης να διοργανωθεί το τουρνουά και την αποδοχή του ποσού που συγκεντρώθηκε.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ