Επτά γκολ μπήκαν στη Λαμία, στην αναμέτρηση της τοπικής ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικόγια την 4η αγωνιστική της Super League U19.

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 4-3 των γηπεδούχων, σε αναμέτρηση που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η ομάδα του “Τίτορμου” μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ, με τον Τρομπούκη. Ο Νικολάου σέντραρε, με τη μπάλα να φτάνει στο χώρο του πέναλτι, όπου ο Ταράσης σούταρε πάνω στον Λαμπρόπουλο, αλλά η μπάλα έφτασε πάλι στον Νικολάου, που με μια χαμηλή μπαλιά βρήκε τον σκόρερ.

Ο Παναιτωλικός βρήκε τον δρόμο και για δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του Δήμου, στο 22ο λεπτό. Ο Βάσιλας έκανε τη σέντρα και ο σκόρερ έδωσε “αέρα” στους φιλοξενούμενους.

Η Λαμία αντέδρασε και μείωσε το σκορ στο 31ο λεπτό, όταν ο Τσιχλάκης βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Νικολόπουλο, που δεν αστόχησε σε τετ α τετ.

Οι “Φθιώτες” μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο για να γυρίσει το παιχνίδι και στο 68ο λεπτό ο Κοντονίκος βρήκε με μια μακρινή μπαλιά τον Καλύβα, όπου με σούτ νίκησε τον Ραγια.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα, όταν στο 70ο λεπτό ο Παπανικόπουλος έκανε το 3-2, με πέναλτι, για να έρθει ο Αναστασόπουλος με κεφαλιά να κάνει το 4-2 στο 85ο λεπτό.

Το τελικό σκορ σημείωσε ο Νικολόπουλος στο 91ο λεπτό, με δυνατό αριστερό σουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος (46′ Τσεκούρας) , Καλαμπαλίκης, Δαβής, Τσιχλάκης, Νικολόπουλος, Καλύβας, Κοντονίκος, Λαμπρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Καντάς, Δερματάς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ραγιάς, Βασίλας (75’ Μπαρδούλης, 82’ λ.τ. Ζαβέρδας), Λαζαρίδης, Αναστασόπουλος, Καστανιώτης (60’ Κουνάβας), Σοροβός, Νικολάου, Παπανικόπουλος, Δήμος (75’ Αυγέρης), Ταράσης, Τρομπούκης (82’ Παπαδόπουλος).