Παναιτωλικός και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν σήμερα στις 16:00, σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 1.

Ο Παναιτωλικός που μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου στις 19 Σεπτεμβρίου δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο τρίποντο, θέλει εναντίον της ΑΕΚ, μέσα στην έδρα του να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει με ευχαρίστηση τους Μεντόσα και Ζέστεντ να συμπεριλαμβάνονται κανονικά στην αποστολή του αγώνα.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω της το ντέρμπι της Τούμπας και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Τζαβέλλα που ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες.

Γκρίνια για Τσακαλίδη και  Κουμπαράκη!
Διάβαζαν και ξανά διάβαζαν τους ορισμούς της ΚΕΔ στο Αγρίνιο και δεν το πίστευαν! Τσακαλίδης στο χορτάρι και Κουμπαράκης στο VAR! Από τον πρώτο τα «καναρίνια»
έχουν δικαιολογημένα παράπονα από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης και από τον δεύτερο για τη διαιτησία του κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Ήταν λίγος ο Κουμπαράκης και γι΄ αυτό έδωσε το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ», είχε δηλώσει μετά το ματς ο Φώτης Κωστούλας!

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων ορίστηκε να διευθύνει ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), με βοηθούς τους Σπυρόπουλο (Ανατ. Αττικής), Γεωργακόπουλο (Πειραιά) και 4ο τον Αγγελάκη (Μακεδονίας).

Στο VAR για το συγκεκριμένα παιχνίδι θα βρίσκεται ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων), με AVAR τον Φωτόπουλο (Αθηνών).

Η αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD. Στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Στέφανος Αβραμίδης.