Οι εννιά που προκρίθηκαν, οι πέντε που πέρασαν άνευ αγώνα και 10 της Super League που μπαίνουν στην 5η φάση. Πως θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις.

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν Πανσερραϊκός, ΑΕΛ, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή. Έκτος θεσμού Ηρακλής, Καλαμάτα, Καλλιθέα.

Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά από αρκετές παρατάσεις αλλά και εκτελέσεις πέναλτι, οι ομάδες που πήραν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση του θεσμού είναι οι: Παναχαϊκή, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα και Άγιος Νικόλαος.

Στη 5η φάση συμμετέχουν οι 9 ομάδες που προκρίθηκαν οι πέντε που πέρασαν χωρίς αγώνα (Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη) και οι ομάδες της Super League 1, εκτός από τις τέσσερις πρώτες στη βαθμολογία του περσινού πρωταθλήματος (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης).

Είναι οι: Ιωνικός, Aτρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 26-27-28/10.

Σύνολο 24 ομάδες από τις οποίες θα προκύψουν 12 ζευγάρια που θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ παιχνίδια.

Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα ανώτερης κατηγορίας τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που ανήκει στην κατώτερη.